۷ اسفند ۱۴۰۳، ۲۰:۱۶
کد خبرنگار: 872
کد خبر: 85762287
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

سرور اختصاصی تک نت؛ راهکار پیشرفته برای سازمان‌ها

تهران- ایرنابازار- برای تعریف سرور اختصاصی و پرداختن به ضرورت داشتنش باید به این نکته توجه کرد که هر شرکت و یا سازمانی که در نظر داشته باشد اطلاعات حساس و مهم خود را در امنیت بالایی نگه دارد و یا به صورت کلی به دنبال این موضوع باشد که لازم است خدمات و محصولات خود را با روش سریع‌تری به دست مخاطبان و یا مشتریان برساند.

ایرنابازار- برای تعریف سرور اختصاصی و پرداختن به ضرورت داشتنش باید به این نکته توجه کرد که هر شرکت و یا سازمانی که در نظر داشته باشد اطلاعات حساس و مهم خود را در امنیت بالایی نگه دارد و یا به صورت کلی به دنبال این موضوع باشد که لازم است خدمات و محصولات خود را با روش سریع‌تری به دست مخاطبان و یا مشتریان برساند، از این رو از ابزارهایی مانند سرور اختصاصی استفاده میکنند تا بتوانند تمام موارد را در فرصت کوتاهتری در اختیار بگیرند و خدمات خود را با کیفیت بالاتری به دست مشتریان برسانند.

به صورت کلی سرور اختصاصی (Dedicated Server) به یک نوع سرور گفته می‌شود که به طور کامل به یک مشتری اختصاص داده شده است و دیگران دسترسی به منابع آن ندارند. در این نوع سرور، تمام منابع سخت‌افزاری نظیر پردازنده، حافظه RAM، فضای ذخیره‌سازی و پهنای باند، تنها برای یک کاربر در دسترس است. این موارد برای خرید سرور اختصاصی بسیار ضروری است و از سوی دیگر بر هزینه سرور اختصاصی نیز تاثیرگذار است.

در این مطلب بر آن هستیم تا به سرور اختصاصی پرداخته و از نکات قابل تامل آن برای کسب و کارها بگوییم.

سرور اختصاصی، زبان ساده

سرور اختصاصی مانند یک آپارتمان کاملا خصوصی است. تمام امکانات داخل آپارتمان به یک فرد یا یک خانواده اختصاص دارد. به بیان دیگر وقتی یک سازمان اقدام به خرید سرور اختصاصی می‌کند، همه منابع سرور فقط به او اختصاصی دارد. هیچ کس نمی‌تواند از پردازنده، حافظه و اینترنت سرور استفاده کند. این باعث میشود که سازمان بتواند کارهای سنگین‌تری را انجام دهد و همه چیز سریع‌تر و امن‌تر باشد.

از آنجایی که آپارتمان، یک فضای خصوصی و بسته است، بنابراین استفاده از آن نیازمند هزینه بیشتر است. مسئولیت نگهداری و تعمیرات نیز با سازمانی است که آن را خریداری کرده است.

به طور خلاصه، سرور اختصاصی بهترین انتخاب برای کسانی است که به منابع قدرتمند، امنیت بالا و کنترل کامل بر سرور خود نیاز دارند، هرچند که هزینه آن بیشتر است. در ادامه به توضیح برخی ویژگی‌های یک سرور اختصاصی می‌پردازیم؛

منابع اختصاصی: در یک سرور اختصاصی، تمامی منابع مانند پردازنده (CPU)، حافظه (RAM)، فضای ذخیره‌سازی (هارد دیسک) و پهنای باند اینترنت به طور کامل به شما اختصاص دارد. یعنی هیچ‌کس دیگری از این منابع استفاده نمی‌کند و همه منابع فقط برای شما هستند.

عملکرد بالا: به دلیل اینکه منابع سرور فقط به شما تعلق دارد، می‌توانید از حداکثر ظرفیت آن استفاده کنید. این ویژگی باعث می‌شود سرور در پردازش داده‌ها و انجام کارهای سنگین، سریع و کارآمد باشد.

امنیت بالا: چون سرور به طور اختصاصی فقط برای شماست، دیگر کاربران یا سایت‌ها به آن دسترسی ندارند. این باعث می‌شود که سطح امنیت بسیار بالاتر از سرورهای اشتراکی باشد. اطلاعات شما در برابر حملات خارجی و دسترسی غیرمجاز محافظت بیشتری دارد.

کنترل کامل: شما به طور کامل بر سرور کنترل دارید و می‌توانید سیستم‌عامل، نرم‌افزارها و پیکربندی‌های مختلف را طبق نیاز خود تنظیم کنید. این به شما این امکان را می‌دهد که سرور را به شکلی سفارشی و دقیقاً مطابق با نیازهای خود پیکربندی کنید.

پایداری و قابلیت اطمینان: چون منابع سرور فقط متعلق به شماست و هیچ شخص دیگری از آن استفاده نمی‌کند، احتمال بروز مشکلات ناشی از تداخل منابع کاهش پیدا می‌کند. به همین دلیل سرور اختصاصی پایداری بیشتری دارد و کمتر دچار مشکلات مربوط به کاهش سرعت یا خرابی می‌شود.

قابلیت سفارشی‌سازی: شما می‌توانید سرور خود را کاملاً طبق نیازهای خاص خود سفارشی کنید. می‌توانید از سخت‌افزار خاصی استفاده کنید، نرم‌افزارها را نصب کرده و حتی تنظیمات امنیتی را تغییر دهید.

پشتیبانی فنی اختصاصی: اکثر سرویس‌های سرور اختصاصی پشتیبانی فنی اختصاصی دارند که به شما کمک می‌کنند مشکلات سرور را سریع‌تر حل کنید و سرویس‌دهی بهتری داشته باشید.

هزینه بالا: سرور اختصاصی هزینه بیشتری نسبت به سرورهای اشتراکی دارد. زیرا تمام منابع سرور به شما اختصاص دارد و بنابراین هزینه‌های بیشتری برای تامین این منابع وجود دارد.

مقیاس‌پذیری بالا: شما می‌توانید به راحتی سرور خود را گسترش دهید و منابع بیشتری به آن اضافه کنید، مانند ارتقاء RAM یا فضای ذخیره‌سازی، در صورت نیاز به منابع بیشتر.

سرور اختصاصی تک نت؛ راهکار پیشرفته برای سازمان‌ها

هزینه سرور اختصاصی

برای خرید سرور اختصاصی، باید موارد مختلفی را در نظر بگیرید تا بهترین انتخاب را برای نیازهای خود داشته باشید. این موارد شامل موارد فنی، خدمات اضافی و نیازهای خاص شما می‌شود. در اینجا به مهم‌ترین نکات اشاره می‌کنم:

مقدار حافظه؛ مقدار حافظه‌ای که برای سرور نیاز دارید بستگی به نوع و حجم فعالیت‌های شما دارد. برای یک سایت کوچک معمولاً ۸ تا ۱۶ گیگابایت کافی است، اما برای برنامه‌های پیچیده یا پایگاه‌های داده بزرگ ممکن است به ۳۲ گیگابایت یا بیشتر نیاز داشته باشید.
ظرفیت ذخیره‌سازی؛ باید ظرفیت فضای ذخیره‌سازی را طبق حجم داده‌های خود انتخاب کنید. معمولاً سرورهای SSD با ظرفیت‌های ۵۰۰ گیگابایت تا چند ترابایت موجود هستند.

پهنای باند؛ اگر انتظار دارید ترافیک زیادی به سرور شما وارد شود، باید پهنای باند مناسبی را انتخاب کنید. معمولاً بین ۱Gbps و ۱۰Gbps پهنای باند ارائه می‌شود.

تعداد پورت‌ها؛ اگر به شبکه‌های متعدد یا اتصال خاصی نیاز دارید، انتخاب سروری با پورت‌های اضافی یا قابلیت اتصال شبکه‌ای ویژه ممکن است مفید باشد.

مدیریت سرور؛ آیا خودتان می‌خواهید سرور را مدیریت کنید یا نیاز به مدیریت توسط شرکت ارائه‌دهنده دارید؟ برخی ارائه‌دهندگان مدیریت کامل سرور را ارائه می‌دهند.

پشتیبانی ۲۴/۷؛ بررسی کنید که آیا ارائه‌دهنده پشتیبانی فنی ۲۴ ساعته ارائه می‌دهد تا در صورت بروز مشکل، سریعاً بتوانید کمک دریافت کنید.

فایروال و نرم‌افزارهای امنیتی؛ اطمینان حاصل کنید که سرور شما دارای فایروال‌های قوی و نرم‌افزارهای امنیتی برای جلوگیری از حملات است.

موقعیت فیزیکی؛ انتخاب دیتاسنتر در منطقه‌ای که به مشتریان یا کاربران شما نزدیک‌تر باشد می‌تواند سرعت بارگذاری سایت یا سرویس شما را افزایش دهد.

پایداری و اطمینان از UpTime؛ بررسی کنید که دیتاسنتر مورد نظر چه میزان آپتایم و پایداری دارد. معمولاً دیتاسنترهای معتبر ۹۹.۹% یا بیشتر آپتایم را تضمین می‌کنند.

امکان ارتقا؛ به این فکر کنید که آیا سرور شما در آینده قابل ارتقاء است؟ برای مثال، اگر نیاز به حافظه یا فضای ذخیره‌سازی بیشتر پیدا کنید، آیا می‌توانید سرور را بدون دردسر ارتقاء دهید؟

سیستم پشتیبان‌گیری؛ اطمینان حاصل کنید که سرور دارای سیستم پشتیبان‌گیری خودکار است تا در صورت بروز مشکلات، اطلاعات شما از دست نرود.

سرور اختصاصی تک نت

تک نت، ارائه‌دهنده راهکارهای پیشرو ارتباطی است که سرور اختصاصی را نیز برای کمک به کسب و کارها ارائه می‌دهد. سازمان‌ها با در اختیار داشتن سرور اختصاصی تک نت می‌توانند امنیت داده‌های حساس خود را در اختیار گیرند و از سوی دیگر با اطمینان خاطر بیشتری نسبت به افزایش پهنای باند و یا موارد خاص دیگری اقدام کنند.

*** این مطلب تبلیغاتی و از سوی سفارش دهنده تهیه شده است و ایرنا مسئولیتی درباره چارچوب و محتوای آن ندارد.

۰ نفر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.