به گزارش خبرنگار ایرنا در آیین کلنگ زنی این پروژه که نقش مهمی در کاهش ناترازی برق در کشور و تامین پایدار انرژی شرکت فولاد خوزستان خواهد داشت اعلام شد: فاز دوم نیروگاه خورشیدی ۶۰۰ مگاواتی شرکت فولاد خوزستان با سرمایه گذاری ۱۰۰ میلیون یورو و توان تولید ۲۰۰ مگاوات در پاییز ۱۴۰۵ به بهره برداری خواهد رسید.
افزایش تولید انرژی برق و کمک به تولید در دوران اوج پیک بار شبکه، افزایش ضریب اطمینان و بهبودپایداری شبکه برق منطقه، تولید انرژی در نزدیک محل مصرف و کاهش تلفات انتقال توان، حذف اثرات تولید گازهای گلخانه ای ناشی از کاهش مصرف سوخت فسیلی، فرهنگ سازی و تشویق مردم به سرمایه گذاری دراحداث نیروگاه های تجدیدپذیر، اشتغال زایی و کمک به رشد اقتصادی خوزستان و استفاده بهینه از منابع و صرفه جویی در مصرف سوخت از اهداف مهم ساخت فاز دوم نیروگاه خورشیدی شرکت فولاد خوزستان اعلام شده است.
دکتر علی آبادی وزیر نیرو در آیین کلنگ زنی این پروژه زیربنایی گفت:توسعه نیروگاههای خورشیدی برای کاهش ناترازی برق، کاهش خاموشی ها و تامین پایدار برق صنایع کشور، از اولویت های مهم وزارت نیرو است.
وزیر نیرو در ادامه با قدردانی از شرکت فولاد خوزستان که در ساخت نیروگاههای خورشیدی پیشتاز است ابراز امیدواری کرد با بهره برداری از این پروژه، تولید انرژی افزایش یافته تا جریان تولید در کشور دچار وقفه نشود.
دکترعلی آبادی ساخت نیروگاههای خورشیدی در کشور را در کاهش آلایندگی و حفظ محیط زیست بااهمیت توصیف کرد و گفت: ساخت نیروگاههای خورشیدی با توجه به ظرفیت مهم در کشور، ضمن آنکه هیچگونه آلودگی زیست محیطی ندارد، احداث آن بسیار با صرفه برای کشور است.
امین ابراهیمی مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان نیز گفت: بر اساس پیش بینیها، فولاد خوزستان تا پایان پاییز سال ۱۴۰۵، نیروگاه ۶۰۰ مگاواتی خورشیدی خود را، در ۳ فاز ۲۰۰ مگاواتی وارد مدار خواهد کرد.
وی با بیان اینکه نخستین فاز این نیروگاه در قالب ۲۰۰ مگاوات در آبانماه سال ۱۴۰۳ در شهرستان بهبهان کلنگزنی شد پیشبینی کرد احداث نیروگاههای خورشیدی بتواند بسیاری از مشکلات موجود در صنعت برق استان را برطرف کند.
ابراهیمی گفت: فاز دوم این نیروگاه در استان خوزستان و در شهرستان گتوند به سفارش شرکت فولاد خوزستان و اجرای شرکت مهندسین مشاور پیشگامان فولاد جنوب فردا انجام خواهد شد.
مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان افزود:سرمایه گذاری در فاز دوم نیروگاه خورشیدی ۶۰۰ مگاواتی این شرکت ۱۰۰ میلیون یورو بوده و مدت زمان، مطالعات، طراحی، تامین و اجرای پروژه ۲۴ ماه خواهد بود.
مدیر پروژه های نیروگاهی شرکت فولاد خوزستان نیز در آیین کلنگ زنی فاز دوم نیروگاه خورشیدی ۶۰۰ مگاواتی این شرکت به خبرنگاران رسانه ها گفت:با توجه به ناترازی عظیم و اساسی و رو به پیشرفت انرژی در کشور، شرکت فولاد خوزستان برای تامین پایدار برق به گونه ای که به روند تولید فولاد لطمه ای وارد نکند ورود کرد.
اسماعیل فتحی افزود: در همین راستا شرکت فولاد خوزستان طرح احداث تولید ۶۰۰ مگاوات انرژی خورشیدی را در دستور کار قرار داد که نخستین فاز این طرح به میزان ۲۰۰ مگاوات در آبان ماه ۱۴۰۳ در بهبهان آغاز شد که تاکنون ۹ درصد پیشرفت داشته است و امیدواریم این پروژه در تابستان ۱۴۰۴ وارد مدار شود.
مدیر پروژه های نیروگاهی شرکت فولاد خوزستان در ادامه افزود: فاز دوم نیروگاه خورشیدی که شاهد کلنگ زنی آن هستیم در زمینی به مساحت ۳۰۰ هکتار از اراضی ملی در محدوده شهرستان گتوند ساخته خواهد شد که با بهره برداری از آن در سال ۱۴۰۵ کمک بسیار خوبی به پایداری برق و کاهش ناترازی انرژی در کشور خواهد کرد.
فتحی افزود: در اجرای فازهای نیروگاه ۶۰۰ مگاواتی خورشیدی شرکت فولاد خوزستان هیچگونه آسیبی به محیط زیست وارد نخواهد شد و عرصه ای از منابع طبیعی تخریب نمی شود.
وی از هماهنگی بین بخشی دستگاههای اجرایی در تامین زمین برای ساخت نیروگاه خورشیدی ۶۰۰ مگاواتی شرکت فولاد خوزستان قدردانی کرد.
فتحی از برنامه شرکت فولاد خوزستان برای احداث نیروگاه خورشیدی به ظرفیت ۱۱۰ مگاوات در منطقه لامرد خبر داد و گفت:برنامه بلند مدت شرکت فولاد خوزستان برای تولید ۱۰۰۰ مگاوات برق سیکل ترکیبی و خورشیدی با هدف تامین پایدار برق و تداوم بی وقفه تولید در شرکت فولاد خوزستان است.
نظر شما