۹ خرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۲۶
کد خبرنگار: 5521
کد خبر: 85493139
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

چطور ذرت مکزیکی درست کنیم؟

۹ خرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۲۶
کد خبر: 85493139
چطور ذرت مکزیکی درست کنیم؟

ذرت مکزیکی چطور تهیه می شود؟ بدون قارچ هم می توانیم ذرت مکزیکی تهیه کنیم؟ در این مطلب نکاتی را که برای تهیه ذرت مکزیکی لازم است بدانید را به شما خواهیم گفت.

ایرنابازار- شاید همیشه تصور می کردید ذرت مکزیکی، بدون قارچ معنایی ندارد، اما حتی اگر طعم قارچ را نمی پسندید می توانید آن را از لیست مواد اولیه مورد نیاز حذف و بقیه مراحل را مطابق با دستور پیش ببرید.

طرز تهیه ذرت مکزیکی خانگی:

مرحله اول:

برای تهیه ذرت مکزیکی با قارچ و پنیر ، ابتدا ذرت را درون ماهیتابه ای بریزید و با نمک و فلفل و بدون روغن تفت می دهیم تا حدی که آب ذرت ها کاملا کشیده شود.

مرحله دوم:

وقتی آب ذرت ها جمع و خشک شد، ماهیتابه را از روی حرارت بردارید. قارچ ها را به صورت ورقه ای خرد کنید و در ماهیتابه ای مجرا تفت دهید تا آب قارچ هم کشیده شود.

مرحله سوم:

یک قابلمه پر از آب را روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش بیاید. یک ظرف شیشه ای مقاوم به حرارت و نشکن را درون آب قرار دهید. کره را داخل ظرف شیشه ای بگذارید تا ذوب شود.

مرحله چهارم:

وقتی کره کاملا ذوب شد، ذرت و قارچ را اضافه کنید. کمی که گرم شدند، برای تهیه سس ذرت مکزیکی ، سس مایونز و پنیر پیتزا را اضافه کنید. خوب مخلوط کنید تا به خوبی پنیر در بین ذرت ها پخش شود.

سپس از روی حرارت بردارید، در ظرف سرو بریزید. در صورت تمایل سس و فلفل بیشتری روی آن بریزید و میل کنید.

چطور ذرت مکزیکی درست کنیم؟

نکات کلیدی تهیه ذرت مکزیکی:

-برای ادویه مخصوص ذرت مکزیکی میتوانید از انواع فلفل تند قرمز و سیاه، ادویه کاری و همچنین آویشن استفاده کنید.

-معمولا ذرت مکزیکی با ذرت خام هم تهیه میشود. البته بهتر است کنسرو ذرت یا ذرت یخ زده را در ذرت مکزیکی بریزید.

-در تهیه ذرت مکزیکی ساده میتوانید به جای سس مایونز از خامه ترش استفاده کنید.

-در این دستور تهیه، به جای پنیر پیتزا پنیر پارمسان و یا موزارلا هم میتوان جایگزین کرد. بستگی به تمایل خودتان دارد.

-اگر دوست داشته باشید میتوانید در ذرت مکزیکیتان پیازچه، سیر، فلفل سبز و همین طور کالباس خرد شده نیز بریزید.

-طرز تهیه ذرت مکزیکی با بلال به این صورت است که قبل از مرحله اول باید دانه های بلال را با دقت جدا کنید. وقتی 15 دقیقه گذشت سپس نمک را اضافه کنید و سپس به مدت نیم ساعت الی 45 دقیقه اجازه دهید در آب و نمک کاملا پخته شود.

-روش های مختلفی برای تهیه ذرتِ مکزیکی وجود دارد. اگر شما روش بهتر و خوشمزه تری سراغ دارید، لطفا در قسمت دیدگاه ها آن را با ما به اشتراک بگذارید و ما را از نظرات ارزشمند خودتان محروم نکنید.

حالا اگر ذرت مکزیکی را تهیه کردید و آن را دوست داشتید، خوشحال می شویم تصویر آن را با هشتگ آشپزی_ایران_کوک در شبکه اجتماعی اینستاگرام قرار دهید و ما را از آن با خبر کنید.

مواد اولیه طرز تهیه ذرت مکزیکی:

ذرت پخته ۳۰۰ گرم

کره ۲۰ گرم

قارچ خرد شده ۱ پیمانه

سس مایونز ۳ قاشق غذاخوری

پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم

نمک و فلفل به مقدار لازم

۰ نفر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.