۲۱ مهر ۱۴۰۰، ۱۱:۰۳
کد خبرنگار: 879
کد خبر: 84499147
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

تقویت اعتماد عمومی با زدودن ناهنجاری از نظام مدیریتی

تهران- ایرناپلاس- ایجاد و تقویت اعتماد عمومی امری است که می‌تواند امید را به جامعه تزریق کند. با این توضیح که لازمهِ اعتماد چیزی نیست جز اینکه الزام‌های کارآمدی در سطوح مختلف لحاظ شود تا با اجرای درست برنامه‌های تعیین‌شده، مقدمات رشد و توسعه و در نتیجه آسایش و رضایت‌مندی عمومی فراهم شود.

یک فعال سیاسی در همین رابطه در گفت‌وگو با ایرناپلاس؛ اعتماد عمومی را برای اعتلای نظام و تحقق اهداف تعیین‌شده از اوجب واجبات می‌داند و معتقد است تصمیم‌گیران باید تلاش‌شان را برای جلب رضایت عامه مردم انجام دهند و این امر در گرو رفع ناهنجاری‌ها از نظام مدیریتی و ارتقا کارآمدی آن است.

ناصر قوامی افزود: اینکه مردم یک کشور به مدیران اعتماد نداشته باشند، موجب می‌شود همیشه نسبت به آینده‌ای که انتظارشان را می‌کشد نگران باشند که در چنین حالتی جامعه نه تنها شادابی خود را از دست می دهد بلکه روز به‌روز افسرده و سرخورده‌تر خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد:‌ در واقع همه مسئولان امر باید به‌طور جدی به این فکر باشند که با انجام اقدامات موثر بر زندگی و معیشت و رونق اقتصاد خانوار و کشور ناامیدی مردم را به امیدواری تبدیل کنند زیرا امید به فردا و فرداهای بهتر، اصلی اصولی برای هر کشور است تا بتوانند در راستای کاهش مشکلات و نیز افزایش آسایش عمومی مردم برنامه‌های موثر  را اجرایی کنند.

نماینده ادوار مجلس تصریح کرد: برای آنکه جامعه پویایی خود را بدست آورد باید ایجاد و تقویت همدلی و یکدلی جدی گرفته شود تا با حمیت و انسجام، امور به‌درستی اداره شود در واقع وقتی می‌توان به بهبود شرایط امید داشت که کارها در فضایی عاری از تنش و اختلاف پیگیری شود.

او افزود: یکی دیگر از الزام‌های توسعه آن است که رانت‌طلبی و زیاده‌خواهی در مدیریت جایی نداشته باشد زیرا اگر سوءاستفاده‌گران بتوانند اهداف خود را به نتیجه برسانند، محال است توفیق حاصل شود. پس با توجه به اینکه رضایت مردم فقط با کارآمدی به دست می‌آید، باید نظام مدیریتی را از هرگونه ناهنجاری‌ زدود تا اقدامات ناثواب و متخلفانه نتواند مانعی در مسیر پیشرفت و پیشبرد برنامه‌ها شود.

قوامی توضیح داد: ایران اسلامی در طول بیش از ۴۰ سال گذشته همواره تحت فشار کشورهایی بود که نمی‌توانند نظام اسلامی را بربتابند. در این شرایط که نظام بین‌الملل کمر به تخریب منافع ملی ما بسته باید تا در کارها و اقداماتمان از سیاسی‌کاری و ترجیح مصالح جناحی پرهیز نموده و همه با هر سلیقه و طرز تفکری فقط برای مصالح کشور و منافع مردم آستین‌ها را بالا زده تا بلکه بتوانیم مانع‌ها را از پیش رو برداریم.

وی تاکید کرد: اینکه امروز چرخ اقتصاد می‌لنگد همین حلقه به تنهایی می‌تواند آرامش و حتی امنیت را به خطر بیاندازد. از این رو دستگاه‌های اقتصادی و نهادهای مرتبط با مسایل اقتصادی باید همه همت خود به کار بگیرند تا کارها با کمترین خطای ممکن انجام شود.

وی ادامه داد: به‌ هر حال کشور ما دارای سرمایه انسانی فراوان و منابع زیرزمینی و طبیعی و ... است که با مدیریتی صحیح  می‌توانیم مشکل معیشت مردم را با اتکا و استفاده از همین ظرفیت‌ها برطرف کنیم.

قوامی گفت: همه کسانی که در دستگاه‌ها و ارگان‌های مختلف؛ مسئولیتی برعهده گرفته‌اند، باید با درک شرایط دشواری که در آن قرار داریم، همه همت خود را برای انجام ماموریت محوله‌شان به‌نحو احسن به کار گیرند تا کشور از وضعیت کنونی به سلامت عبور کند و مردم بعد از چند سال سختی به آرامش نسبی برسند.

۰ نفر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.