مرتضی مبلغ روز چهارشنبه در این رابطه به خبرنگار ایرناپلاس افزود: اگر افکار عمومی ببینند، درون حاکمیت اختلاف پررنگ است، حتی با وجود حل مشکلات هم نمیتوانند به آرامش برسند.
عضو حزب اتحاد ملت ادامه داد: امروز مسأله اصلی کشور ما آن است که همصدایی و حمیت باید قوت یابد تا بتوانیم در بزنگاههای مهم مانعهای ریز و درشت را از پیش رو برداریم، ایران در مقطع کنونی از سوی نظام بینالملل شدیداً تحت فشار است که باید به نوعی از این برهه هزینهساز عبور کنیم.
وی افزود: تحقق این مهم به دست نمیآید مگر اینکه همه سلیقهها چه گروهی که در قدرت حضور دارند و چه آنان که فعلآ خارج از سیستم مدیریتی هستند، دست در دست هم دهند و توانایی و انرژی خود را صرف اجرای برنامههای لازم برای باز کردن گرههای موجود کنند.
این فعال سیاسی تاکید کرد: در چنین شرایطی مردم به این می رسند که همه پتانسیل موجود در کشور در راستای توسعه هزینه قرار گرفته در نتیجه با وجود کاستیها امیدشان برای آیندهای توأم با آرامش افزایش می یابد.
او افزود: مردم ایران در طول چهل و چند سالی که از عمر جمهوری اسلامی میگذرد، همواره و در هر شرایطی ثابت کرده اند که پشتیبان نظام و مملکت خود هستند. از این رو بر همه دستاندرکاران که در ارگانهای مختلف مشغول به فعالیتند لازم است همه تلاش خود را برای رفع دغدغههای مردم به کار بگیرند تا از این طریق شرایط زندگی مطلوب شود.
مبلغ ادامه داد: به هرحال به واسطه وقایع و شرایطی که در سه سال گذشته روی داده است٬ جامعه ایران دشواریهای زیادی را متحمل شده به همین دلیل انگیزه خدمت باید بیش از پیش در میان مسئولان نمود یابد تا بلکه ناامیدی کنونی جای خود را به امیدواری بدهد.
وی افزود: از سویی نوع تعامل دستگاه هاس حاکمیتی میتواند اثرگذاری مطلوبی در به نتیجه رسیدن برنامههای تعیین شده داشته باشد. یعنی اگر نهادهای اجرایی، تقنینی و نظارتی بتوانند به تعامل لازم با یکدیگر برسند، امور به درستی اداره شده و کارها به نتیجه مثبتی ختم می شود با این توضیح که تحقق این موارد باعث کارایی بیشتر و البته در نتیجه افزایش رضایتمندی عمومی می شود که درپی آن امید در لایههای مختلف جامعه به حد مطلوب خواهد رسید.
مبلغ خاطرنشان کرد: مردم حتی در روزهای توأم با تنگدستی هم خود را متعهد به حفاظت منافع ملی میبییند؛ اما این دلیل نمیشود نسبت به احوال آنها بیتفاوت بود.
نظر شما