ناصر ایمانی فعال سیاسی اصولگرا در گفتوگو با ایرناپلاس بیان میکند: آقای قالیباف تکرویای نداشتهاند و نظراتی درباره اینکه مجلس آینده چه مجلسی باید باشد بیان کردهاند و در جلسات شورای وحدت اصولگرایان هم حضور دارند. یعنی فعلا هم بنایی بر تکروی ندارند. قرار هم نیست لیست مستقل بدهد، نه خودشان چنین چیزی را اظهار کردهاند و نه کسی گفته که ایشان قرار است لیست مستقل ارائه بدهند.
ایمانی ادامه میدهد: نظرات آقای قالیباف درباره ترکیب سنی و فکری مجلس آینده است؛ مانند دیگرانی که نظراتشان را مطرح میکنند.
این فعال سیاسی اصولگرا دراره عدم دعوت از علی لاریجانی، رئیس مجلس شورای اسلامی توضیح میدهد: الان اگر آقای لاریجانی بخواهند در جلسات شورای وحدت اصولگرایان حضور داشته باشند، حتما با استقبال مواجه میشوند؛ ولی خودشان تمایل ندارند.
او درباره شورای وحدت اصولگرایان، می گوید: این شورا هنوز به جمعبندی درباره نحوه تشکل و سازماندهی سیاسیاش نرسیده است. این وضعیت در جناح مقابل هم وجود دارد. مشکلی که اصولگرایان دارند این است که برخی طیفهای اصولگرا نظراتی دارند که با نظرات بقیه طیفها متفاوت است و بعید میدانم شورای وحدت بتواند تا قبل از انتخابات مجلس یازدهم، کاری کند که تمامی طیفهای مختلف اصولگرا در آن حضور پیدا کنند و به نظرات آن شورا تمکین بکنند. قاعدتاً به نظر میرسد برخی طیفهای اصولگرا یعنی جریان پایداری و جریان آقای لاریجانی نتوانند در این تشکل حضور پیدا کنند. ممکن است همپوشانیهایی داشته باشند اما نه اینکه زیر یک سقف جمع شوند؛ هم احتمال عملی چنین وحدتی را کم میدانم و هم به لحاظ تئوریک معتقدم بهتر است همه جریانها زیر یک سقف نباشند.
این فعال سیاسی درباره آسیبهای عدم وحدت اصولگرایان و تجربه انتخابات گذشته با توجه به حضور «جمنا»، بیان میکند: شکست انتخابات گذشته، ارتباطی به جمنا نداشت. البته جمنا نقاط ضعفی داشت اما اینکه در انتخابات گذشته نتوانست در برخی شهرهای بزرگ مانند تهران موفق باشد به معنای این نیست که دلیلش جمنا بوده است. مسائل فضای سیاسی آن زمان دخیل بوده است اما در عین حال این دوره هم این اتفاق نمیافتد و بهتر است که نیفتد. بنابراین بهتر است جریان پایداری و جریان آقای لاریجانی لیست جداگانه بدهند و شورای وحدت هم لیست جداگانه ارائه بدهد.
او همچنین درباره نقش جامعه روحانیت مبارز و جلساتاش با اصولگرایان، اضافه میکند: جامعه روحانیت هیچگاه به عنوان عضوی از تشکل نبود، در جمنا هم همینطور بود. اما در موضوعات مهم و تصمیمگیریهای اساسی، نظر جامعه روحانیت پرسیده میشد. همچنین وقتی اختلافاتی وجود داشت جامعه نظر خودش را میداد و بقیه هم تمکین میکردند. اما نقش محوری به این معنا نیست که جامعه روحانیت، مطلبی بگوید و بقیه بگویند چشم؛ نه، یک نقش مشورتی وجود داشت.
پیش از این، سید محمد حسینی فعال سیاسی اصولگرا و سخنگوی سابق جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی به ایرناپلاس گفته بود که علی لاریجانی هنوز به جلسات شورای وحدت دعوت نشده و صحبتی هم درباره او مطرح نشده است.
نظر شما