ابوالقاسم رئوفیان، فعال سیاسی اصولگرا و دبیر حزب ایران زمین درباره موضع اصولگرایان درباره کاندیداتوری علی لاریجانی به ایرناپلاس میگوید: اصولگرایان یک پارچه نیستند. حمایت طیفی از اصولگرایان از آقای لاریجانی را نمیتوانیم به کل جناح اصولگرایی تعمیم بدهیم. تا الان من به عنوان یک فعال سیاسی، این استنباط را ندارم که الزامات انسجام رعایت شود. لذا اگر طیفی از اصولگرایان از آقای لاریجانی حمایت کند، به معنای حمایت همه اصولگرایان نیست.
از طیف پایداری چیزی باقی نمانده!
رئوفیان همچنین معتقد است: «اصولگرایانی که منسوب به جمنا هستند، صد در صد با نامزدی آقای لاریجانی مخالف هستند. از اصولگرایان پایداری هم که چیزی باقی نمانده است و تنها سه نفر مدعیاند که عقبهای ندارند. جمنا هم که در انتخابات گذشته نشان داد نحوه چینش انتخاباتیاش، شباهتی به یک فعالیت سیاسی ندارد و در آن زمان، قاعده بازی را رعایت نکرد. در واقع جمعی از فعالان اجتماعی، با صلوات میخواستند در یک جمع صد هزار نفری، ببینند چه کسی رأی بیشتری دارد. لذا این کار باعث شد بعضیها قهر کنند و بعضی زائل شوند و البته نتیجه انتخابات را هم دیدیم.»
هر چقدر کشور آسیب دیده، بخاطر دعوای جناحی است
این فعال سیاسی اصولگرا با اشاره به اینکه برخی اصولگرایان، لاریجانی را به خاطر رفتوآمد با برخی از اصلاحطلبان قبول ندارند، ادامه میدهد: این موضوع از سمت کسانی است که انتخابات ریاست جمهوری و مجلس را فقط برای پیروزی جناحشان، هدفگذاری میکنند. ولو اینکه نامزدی از جناح دیگر، شایسته باشد. درصورتی که نباید دعوای اصلاحطلبی و اصولگرایی در کشور وجود داشتهباشد. هر چقدر کشور آسیب دیده، بخاطر همین دعوای جناحی است. درد امروز مردم، اصولگرایی و اصلاحطلبی نیست، واقعا از مردم خجالت بکشند و ببینند مردم از آنها چه میخواهد.
او معتقد است: اصولگرایان به هیچوجه درمورد آقای لاریجانی به اجماع نمیرسند. البته نه فقط درمورد ایشان بلکه درمورد هیچکس دیگری هم این اتفاق نمیافتد. شما فکر میکنید، اصولگرایان بر سر آقای قالیباف اجماع دارند؟ درمورد آقای قالیباف هم که رنگ و بوی جمنایی دارد، اجماع نمی شود.
اصولگرایان به یک فهرست نمیرسند
این فعال سیاسی اصولگرا همچنین بیان میکند که ما قطعا در جناح اصولگرایی، تک فهرستی نخواهیم داشت و چند فهرستی خواهیم داشت. بنابراین مردم باید از میان این فهرستها، نماینده انتخاب کنند.
او همچنین میگوید: کسی که کلینگر نیست و بهدنبال عشیرهبازی و جناحبازی است به درد نمایندگی نمیخورد.
رئوفیان میافزاید: تجربه آقای قالیباف، آقای لاریجانی و سایر چهرهها نشان داده که به نظام خدمت کردند، ولو انتقاداتی هم به آنها وارد باشد. اما من ضمن احترامی که برای آنها قائلم و اصلا فکر نمیکنم که این افراد باید تضعیف شوند، باید بگویم یک جمعی درصدد تخریب و تضعیف این چهرهها هستند. با این حال، آقای لاریجانی دیگر در مجلس عمرش را گذرانده و میداند مجلس یعنی چه و نماینده باید چه ویژگیهای داشته باشد و اگر کسی در جناح مقابل، شایستگیهایی داشته باشد با او مراوده میکند. اما به همین خاطر مورد غضب برخی واقع میشود.
او میگوید: فراخوان اخیر آقای قالیباف، فراخوان خوبی بود و تا الان ۶ هزار نفر ثبت نام کردند و هزار و هشتصد نفر، به طور کامل وارد عرصه شدهاند اما خود آقای قالیباف، چقدر به درد مجلس میخورد؟ ایشان نیروی اجرایی قوی است و در شهرداری با وجود انتقادات، خوب کار کرد. به نظر من ایشان برای انتخابات نمیآید، اما درصدد است که جمعی را بسیج کند و مجلس نو و تازه نفسی راه بیاندازد.
رئوفیان همچنین ادامه میدهد: من به آقایان و چهرههای سیاسی، توصیهای دارم. اگر الان از آنها میپرسند که آیا بنا دارید در انتخابات شرکت کنید نگویند خیر، اما بعدها وقتی نامزد انتخابات میشوند و از آنها میپرسیم که چرا آمدی؟ میگویند بر ما تکلیف شد، فشار مردم بود، خیلیها اصرار کردند و در خانهمان را از پاشنه درآوردند، اینحرفها دیگر قدیمی شدهاست. اگر میخواهید بیاید، صادقانه بگویید میخواهم نامزد شوم. چراکه ما به شخص شما کاری نداریم، برنامههایتان را به مردم بگویید.
خیال اصولگرایان راحت نباشد
این فعال سیاسی اصولگرا همچنین میافزاید: در انتخاباتهای گذشته مانند انتخابات ریاست جمهوری هم که جمنا بود، همینطور بود. اصولگرایان در انتخابات مجلس هم به اجماع نظر نرسیدند و سهم خواهی باعث شد ۳۰ نفر لیست امید، در تهران به مجلس راه پیدا کند. این موضوع در جبهه اصولگرایی، به عنوان یک عامل بازدارنده در رسیدن به یک وحدت حداکثری وجود دارد و این که آقای عارف مطرح میکند که اصولگرایان در انتخابات آینده برنده هستند و آقای باهنر میگوید مجلس آینده، مجلس اصولگرایی است نباید خیال اصولگرایان را راحت کند که پس مجلس یازدهم، مجلس اصولگرایان خواهد بود.