تاریخ انتشار: ۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۵
***محتوای تبلیغاتی***

تهران- ایرنابازار- صرافی‌های ایرانی که معاملات فیوچرز دارند کدام صرافی‌ها هستند؟ یک صرافی ارز دیجیتال در کنار این‌که پلتفرمی برای خرید و فروش نقدی و آنی ارزهای رمزنگاری‌شده است، معمولاً ارائه‌دهنده خدمات دیگری مثل معاملات آتی یا فیوچرز (Futures)، کپی تریدینگ (Copy Trading) و مواردی از این دست نیز هست. به‌ویژه طی سال‌های اخیر که نوسانات شدید بازار ارزهای دیجیتال و رشدهای نجومی این ارزها باعث سودهای عجیب‌وغریب برای تریدرها شده، طیف گسترده‌ای از کاربران به سمت معاملات فیوچرز تمایل پیدا کرده‌اند و دنبال صرافی‌هایی با این نوع معاملات می‌گردند.

***محتوای تبلیغاتی***

ایرنابازار- صرافی‌های ایرانی که معاملات فیوچرز دارند کدام صرافی‌ها هستند؟ یک صرافی ارز دیجیتال در کنار این‌که پلتفرمی برای خرید و فروش نقدی و آنی ارزهای رمزنگاری‌شده است، معمولاً ارائه‌دهنده خدمات دیگری مثل معاملات آتی یا فیوچرز (Futures)، کپی تریدینگ (Copy Trading) و مواردی از این دست نیز هست. به‌ویژه طی سال‌های اخیر که نوسانات شدید بازار ارزهای دیجیتال و رشدهای نجومی این ارزها باعث سودهای عجیب‌وغریب برای تریدرها شده، طیف گسترده‌ای از کاربران به سمت معاملات فیوچرز تمایل پیدا کرده‌اند و دنبال صرافی‌هایی با این نوع معاملات می‌گردند. از این رو، در ادامه قصد معرفی «هشت صرافی ایرانی برای معاملات فیوچرز» را داریم. با ما همراه باشید.

صرافی‌های ایرانی که معاملات فیوچرز دارند

شاید کاربران ایرانیِ بازارهای مالی، خصوصاً بازار ارزهای دیجیتال، از جمله پرچالش‌ترین کاربران باشند! دلیلش هم مشخص است؛ تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران.

سال‌ها است که تحریم‌های سرسختانه علیه ایران باعث محدودیت دسترسی کاربران ایرانی به خدمات مالی بین‌المللی شده و امروز، این موضوع با ظهور ارزهای دیجیتال و محبوبیت فزاینده آن‌ها پررنگ‌تر هم شده است.

طیف گسترده‌ای از صرافی‌های ارز دیجیتال بین‌المللی و خارجی در حال ارائه خدمات در سطوح بالا هستند، اما کاربران ایرانی امکان استفاده از آن‌ها را ندارند. یا محدود و ممنوع هستند، یا در صورت نبودِ ممنوعیت، امکان احراز هویت در صرافی‌های مذکور را ندارند و یا حتی در صورت دسترسی و فعالیت، همواره نگران از دست رفتن حساب کاربری و دارایی‌های خودند.

در این بین، بهترین و امن‌ترین راه‌کار، برای این‌که ریسک مسدودسازی حساب یا بلوکه‌شدن دارایی‌ها را در پی نداشته باشد، انتخاب یک صرافی ارز دیجیتال داخلی است. اما چه صرافی‌هایی معاملات فیوچرز دارند؟!

چه صرافی‌هایی معاملات فیوچرز دارند

خریدوفروش ارزهای دیجیتال در ایران، از سال ۱۳۹۷ و با راه‌اندازی صرافی‌های داخلی تا حد زیای تسهیل شده است. بااین‌حال، طیف گسترده‌ای از این صرافی‌ها به‌صورت فروشگاهی فعالیت خود را آغاز کرده‌اند. در حال حاضر نیز برخی از صرافی‌های ایرانیِ موجود تنها ارائه‌دهنده خدمات خریدوفروش نقدی و آنی ارز دیجیتال هستند.

در ادامه، ۸ صرافی ایرانی که معاملات فیوچرز دارند را معرفی خواهیم کرد. بدون شک، برای انتخاب از بین این صرافی‌های ارز دیجیتال، برخورداری از معاملات فیوچرز تنها یک معیار از میان ده‌ها معیار مهم است که در بخش‌های بعدی به آن نیز خواهیم پرداخت.

  • صرافی نوبیتکس (Nobitex)
  • صرافی والکس (Wallex)
  • صرافی بیت پین (Bitpin)
  • صرافی تبدیل (Tabdeal)
  • صرافی اوکی اکسچنج (OK Exchange)
  • صرافی رمزینکس (Ramzinex)
  • صرافی بیت ۲۴ (Bit 24)
  • صرافی اکسیر (Exir)

کلیه این ۸ صرافی ارز دیجیتال ایرانی، در کنار بازارهای فروش نقدی ارزهای دیجیتال، از معاملات اهرمی یا فیوچرز نیز برخوردار هستند.

با این حال، با توجه به این‌که همان‌طور که اشاره کردیم، معیارهای دیگری نیز در کنار برخورداری از معاملات فیوچرز در انتخاب صرافی اهمیت دارند، در ادامه پارامترهای مهم در انتخاب صرافی را عنوان کرده و صرافی‌های معرفی شده را از منظر آن‌ها نیز بررسی خواهیم کرد.

راهنمای انتخاب صرافی برای معاملات فیوچرز

برای این‌که بتوانید یک صرافی ارز دیجیتال مناسب برای انجام معاملات فیوچرز خود انتخاب کنید، لازم است معیارهای زیر را مدنظر قرار دهید:

  • سابقه کاری
  • امنیت و اعتبار صرافی
  • قابلیت احراز هویت سریع و قانونی
  • برخورداری هم‌زمان از بازارهای تتری و تومانی
  • تنوع خدمات، امکانات و ابزارهای معاملاتی
  • تنوع ارزی و پشتیبانی از انواع توکن‌ها
  • کارمزدها و قیمت‌گذاری مناسب
  • پشتیبانی حرفه‌ای

بدون‌شک، زمانی که قصد دارید از یک صرافی برای معامله‌گری یا اصطلاحاً تریدکردن استفاده کنید، ترجیح می‌دهید با پلتفرمی که سابقه کاری طولانی‌مدت‌تر و درعین‌حال پاک دارد کار کنید. در کنار این مورد، قطعاً وجود یک تیم‌ توسعه‌دهنده قوی و معتبر در پشت پرده صرافی و ویژگی‌های امنیتی حرفه‌ای و پیشرفته در آن نیز می‌تواند خیال شما را راحت کند.

از طرفی، یکی از مهم‌ترین دلایل ارجحیت صرافی‌های ایرانی به پلتفرم‌های خارجی، قابلیت احراز هویت در آن‌هاست. پس ترجیحاً پلتفرمی را انتخاب می‌کنید که دارای احراز هویت حرفه‌ای و قانونی بوده و درعین‌حال، پیچیدگی‌های دست‌وپاگیر برای احراز هویت را نداشته باشد.

از نظر تنوع ارزهای دیجیتال و خدمات و معاملات، بدون‌شک هرچقدر که امکانات یک صرافی، تعداد توکن‌های لیست‌شده در آن، ابزارها و آورده‌های صرافی بیشتر باشد، پتانسیل سود شما نیز افزایش خواهد یافت.

از طرفی، به‌ویژه برای افرادی که از استراتژی‌های معاملاتی کوتاه‌مدت و اسکالپینگ استفاده می‌کنند، یا حجم معاملات‌شان خیلی بالاست، نحوه قیمت‌گذاری، اسپردهای تعیین‌شده در بازار نقدی، و صدالبته کارمزدهای معاملاتی بازار فیوچرز نیز از اهمیت بسیار بالایی برخوردار خواهد بود. ترجیحاً صرافی‌هایی را انتخاب می‌کنید که اولاً دارای شفافیت در ساختار هزینه‌های خود هستند و دوماً کارمزدهای مقرون‌به‌صرفه‌تری را دریافت می‌کنند.

و درنهایت، پشتیبانی نیز می‌تواند اهمیت زیادی داشته باشد. این مهم را زمانی بهتر درک می‌کنید که مقدار قابل‌توجهی ارز دیجیتال از حساب‌تان برداشت کرده باشید، ولی در حساب مقصد ننشسته باشد! این‌جاست که پشتیبانی تمام‌وقت، همه‌روزه، حرفه‌ای و متخصص و درعین‌حال خوش‌برخورد از هر چیزی مهم‌تر خواهد بود.

پلتفرم‌های فیوچرز چه ویژگی‌هایی دارند؟

با درآمدی که بر صرافی‌های ایرانی که معاملات فیوچرز دارند داشتیم و معیارهایی که لازم است در انتخاب این صرافی‌ها مدنظر قرار گیرند، اکنون ویژگی‌های اساسی پلتفرم‌های فیوچرز را بررسی کرده و هشت صرافی معرفی‌شده را مورد بررسی و مقایسه قرار می‌دهیم.

در حالت کلی، کاربران یک صرافی ارز دیجیتال دو دسته‌اند:

  • سرمایه‌گذاران (Investors) – که توکن خریداری کرده، نگه داشته و در میان‌مدت و بلندمدت می‌فروشند
  • معامله‌گران یا تریدرها (Traders) – که روی افزایش یا کاهش قیمت توکن‌ها، بر اساس استراتژی معاملاتی خاص خود به‌نوعی شرط‌بندی می‌کنند

بازار فیوچرز مختص کاربران دسته دوم است. پس باید ویژگی‌های زیر را داشته باشد:

  • همتابه‌همتا (P2P) باشد
  • دو طرفه باشد (هم لانگ و هم شورت)
  • استقراضی و اهرمی باشد (استفاده از مارجین و لوریج)
  • از ابزارهای تحلیل تکنیکال برخوردار باشد (نمودار قیمتی و اندیکاتورها و ...)
  • امکانات سفارش‌گذاری در آن کامل باشد (انواع سفارشات مارکت و لیمیت و تریگر و ...)
  • از ابزارهای مدیریت ریسک برخوردار باشد (حد سود، حد ضرر و انواع مختلف آن‌ها)

معمولاً همه صرافی‌های ایرانی فیوچرز، به‌صورت همتابه‌همتا فعالیت دارند. این‌که حجم سفارشات آن‌ها چقدر است یا چقدر نقدینگی یا لیکوئیدیتی (Liquidity) دارند باید بررسی شود. دوطرفه بودن، اهرمی بودن و برخورداری از ابزارهای تحلیل تکنیکال نیز معمولاً در همه آن‌ها به یک میزان قابل‌دسترسی است.

بااین‌حال، مهم‌ترین تفاوت می‌تواند در بخش ابزارهای سفارش‌گذاری، کارمزدهای معاملاتی، و در برخی موارد ابزارهای مدیریت ریسک باشد. از نظر تنوع خدمات و خصوصاً تعداد ارزهای دیجیتال نیز معمولاً تفاوت زیادی بین صرافی‌ها وجود دارد.

مقایسه ۸ صرافی ایرانی که معاملات فیوچرز دارند

برای مقایسه صرافی‌های ایرانی برای معاملات فیوچرز، به جدول زیر توجه کنید:

برخی از امکانات اختصاصی هریک از صرافی‌های معرفی‌شده هم که می‌تواند به‌عنوان یک وجه تمایز برای صرافی قلمداد شود به شرح زیر هستند:

این شما، و این لیست هشت صرافی ایرانی برای معاملات فیوچرز با همه نکات، جزئیات و ویژگی‌هایشان!

اگر تعداد کاربران و اعتبار صرافی برایتان اولویت دارد، اگر ترجیح می‌دهید کارمزدهای معاملاتی پایین‌تری را پرداخت کنید، اگر سقف برداشت‌های روزانه‌تان بالا است و این پارامتر برایتان اهمیت دارد، اگر تعداد توکن‌های لیست‌شده در صرافی برایتان مهم است و تنوع ارزی را ترجیح می‌دهید، اگر حجم معاملات و نقدینگی برایتان اهمیت دارد و ده‌ها اما و اگر دیگر، می‌توانید یکی از صرافی‌های داخلی بالا را بر اساس آن انتخاب کرده و در آن معاملات فیوچرز انجام دهید.

*** این مطلب تبلیغاتی و از سوی سفارش دهنده تهیه شده است و ایرنا مسئولیتی درباره چارچوب و محتوای آن ندارد.