تهران- ایرنابازار- گروه مالی اسلامی حبنا با هدف اسلامی‌سازی نظام اقتصادی ایران و آگاه‌سازی عموم مردم تشکیل شد و در طول سالیان فعالیت خود تلاش کرده است تا اهداف و برنامه هایش را به بهترین وجه پیاده سازی کند و در جهت تعالی آن گام بردارد.

ایرنابازار- گروه مالی اسلامی حبنا به عنوان یک ابزار تامین مالی جمعی فعال از ۱۳۸۷ خورشیدی با بیش از چهار هزار عضو حقیقی و حقوقی به فعالیت پرداخته است و هدف از آن تجمیع و هدایت سرمایه های خرد و راکد توده های مردمی و اشخاص حقوقی و هدایت آن به سمت پروژه های مولد اقتصادی محسوب می شود که به صورت شفاف و قانونی ضمن ارائه خدمات مشاوره و تامین مالی، بستری امن را برای سرمایه گذاران و سرمایه پذیران ایجاد کند. در این میان این گروه برای پیشبرد بهتر اهداف و برنامه های خود به تاسیس مرکز مطالعات و پژوهش‌های اقتصادی حبنا اقدام کرده است. به منظور آشنایی بیشتر با این مرکز به گفت و گو با علی جلالی مدیر اجرایی گروه مالی اسلامی حبنا پرداختیم که در زیر شرح آن را می خوانیم.

مدیر اجرایی گروه مالی اسلامی حبنا درباره اینکه هدف از تاسیس مرکز مطالعات و پژوهش‌های اقتصادی حبنا چه بوده است، بیان داشت: گروه مالی اسلامی حبنا به دنبال دغدغه‌های اقتصادی خود و در جهت تلاش برای اسلامی‌سازی نظام اقتصادی ایران و آگاه‌سازی عموم مردم در این زمینه، «مرکز مطالعات و پژوهش‌های اقتصادی حبنا» را به عنوان رکن آموزشی-پژوهشی خود تاسیس کرده است و این مجموعه با بهره‌گیری از ظرفیت پژوهشگران و اندیشمندان حوزه و دانشگاه در راستای تولید آثار پژوهشی و ترویجی در این زمینه شروع به فعالیت کرده است.

جلالی در ارتباط با آن که کارکرد مرکز مطالعات حبنا به چه شکل است، توضیح داد: این مرکز در صدد است با تکیه بر مکتب اقتصادی اسلام و توجه به دانش اقتصاد روز، گفتمانی را آغاز کند که در دو سطح عمومی و تخصصی میان نخبگان، دغدغه‌مندان و علاقه‌مندان پیگیری شود و راهی به‌سوی افزایش آگاهی اقتصادی عموم مردم، تولید آثار پژوهشی تخصصی در فضای نخبگانی و جریان و سریان اندیشه‌های اقتصادی اسلامی بر برنامه‌های رور دولت و جامعه ایران بیابد.

وی در پایان درباره برخی از فعالیت‌های این مرکز گفت: بعضی از فعالیت هایی که مرکز مطالعات حبنا انجام داده است؛ شامل تالیف مقالات تخصصی در حوزه علم اقتصاد، فلسفه اقتصاد و فقه اقتصاد، گفت وگو و نشست علمی با اساتید و پژوهشگران، رصد و بررسی آثار اقتصادی اندیشمندان معاصر همچون آیت‌الله خامنه‌ای، آیت‌الله بهشتی، آیت‌الله مطهری و آیت‌الله صدر، انتشار ماهنامه رهیافت‌های اقتصادی، تولیدات رسانه‌ای(پادکست، ویدیوهای آموزشی و...) و دیگر پروژه‌های پژوهشی و ترویجی می شود.