تهران- ایرنابازار- مراسم بزرگداشت سی‌ویکمین سالروز تأسیس هلدینگ توسعه اقتصادی موجان با حضور جمعی از مقامات و فرهیختگان کشور به ویژه تیزپروازان و قهرمانان نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، مدیران ارشد و کارکنان هلدینگ توسعه اقتصادی موجان، روز پنج‌شنبه ۸ آذر در محل فرهنگسرای بعثت برگزار شد.

ایرنابازار- هلدینگ توسعه اقتصادی موجان (تام) فعالیت خود را از سال ۱۳۷۲ با تمرکز بر طراحی و اجرای پروژه‌های زیست‌محیطی حوزه آب بصورت EPC آغاز کرد. این مجموعه در سال‌های اخیر وارد حوزه های دیگری مانند صنایع غذایی شده است و تلاش کرده است در تامین آب و غذای سالم و باکیفیت برای جامعه نقش آفرین باشد.
موجان همچنین در زمینه کشاورزی گلخانه‌ای و پرورش دام و طیور به روش‌های صنعتی فعالیت دارد و با مدیریت جهادی، زنجیره تأمین مستقیمی از تولید تا مصرف ایجاد کرده است. این هلدینگ با رعایت اصول بهداشتی و استفاده از فناوری‌های پیشرفته، به کاهش هزینه‌ها و ارتقای کیفیت محصولات خود پرداخته و نقش مهمی در توسعه اقتصادی و اشتغال‌زایی ایفا می‌کند.

مهندس مسعود محمدزاده بنایی، هم بنیانگذار و عضو هیئت‌مدیره هلدینگ توسعه اقتصادی موجان، در ابتدای این مراسم با اشاره به حضور بخشی از همکاران این هلدینگ در پروژه‌ها و عدم امکان حضورشان در این مراسم گفت: «بخش عمده‌ای از زحمات این هلدینگ بر دوش دوستانی است که در حال حاضر مشغول فعالیت در پروژه‌های این مجموعه در شهرهایی همچون ماهشهر، ملایر، جوانرود و ... هستند و امکان حضورشان در این مراسم میسر نبود».
وی ادامه داد: «ما فعالیت خود را حدود ۳۱ سال پیش با زحمات و دشواری‌های بسیار در فضایی کوچک آغاز کردیم و با رهبری و معماری مهندس سردشتی و با مهم‌ترین عامل یعنی یاری خداوند به جایگاه و وسعت کنونی رسیدیم».

دکتر امیر جوشقانی معاونت روابط عمومی هلدینگ موجان، میزبان مراسم سی‌ویکمین سالروز تأسیس هلدینگ توسعه اقتصادی موجان (تام)، در ادامه این مراسم با اشاره به اینکه تاریخ این کشور رشادت‌ها و دلاورمردی‌های خلبانان نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران را از یاد نخواهد برد، گفت: «ما درهر کسوتی که مشغول فعالیت هستیم وظیفه داریم حقایق تاریخی را مرور کنیم. چه در سنگر تقابل رودررو با دشمن و چه در جبهه اقتصاد و تولید، نباید فراموش کنیم که این دلاورمردی‌ها و اتفاقات در کنار هم باعث شکوفایی ایران و ایرانی شده است».

جوشقانی همچنین خاطرنشان کرد: «چیزی که اهمیت دارد این است که ما برای یک ایران و یک کشور مبارزه می‌کنیم و امنیت امروزمان را مدیون عزیزانی هستیم که در این مراسم افتخار میزبانی آن‌ها را داریم. این مراسم بهانه‌ای شد تا بخش کوچکی از زحمات پرسنل زحمت‌کش نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران را که بدون شک امنیت و آسایش امروزمان را مرهون رشادت‌هایشان هستیم، پاس بداریم».

امیر سرتیپ دوم خلبان دکتر علیرضا رودباری، رئیس دفتر مطالعات راهبردی و پژوهش‌های نظری نیروی هوایی ارتش، نیز از سخنرانان این مراسم بود.
او با اشاره به اینکه تلفیق دو میدان جبهه اقتصادی و جبهه دفاعی، که امنیت این روزهای ایران عزیز را فراهم آورده‌اند، جای تقدیر دارد، گفت: «از هلدینگ توسعه اقتصادی موجان سپاسگزارم که این مراسم را فراهم آورده‌اند و سی‌ویکمین سالگرد تأسیس این مجموعه ارزشمند را تبریک عرض می‌کنم. افتخار می‌کنم که امروز در جایگاهی هستم که می‌توانم از بزرگی و ارزشمندی مجموعه موجان یاد کنم».

رئیس دفتر مطالعات راهبردی و پژوهش‌های نظری نیروی هوایی ارتش ادامه داد: «مهم‌ترین شاخصه ایجاد امنیت، قدرت است که یکی از مؤلفه‌های اصلی آن قدرت اقتصادی است. نمونه بارز این موضوع را می‌توان در ۳۱ شهریورماه ۱۳۵۹ مشاهده کرد، زمانی که عراق احساس کرد ایران پس از انقلاب اسلامی در شرایط ضعف اقتصادی و نظامی قرار دارد و رژیم بعث تصمیم گرفت حمله‌ای حساب‌شده را علیه کشور عزیزمان انجام دهد. اولین نقاطی که مورد حملات سنگین قرار گرفت، پایگاه‌های نیروی هوایی ارتش بود. اما در شرایطی که صدام مغرورانه اعلام می‌کرد تا دو ساعت آینده کمر ایران شکسته خواهد شد، تیزپروازان نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران توانستند تعدادی از پایگاه‌های مهم عراق را بمباران کنند. بنابراین اولین خط مقدم دفاع مقدس کشور عزیزمان، پایگاه‌های نیروی هوایی ارتش بود».

دکتر سروش سردشتی، مدیرعامل و عضو هیئت مدیره گروه شرکت های توسعه اقتصادی موجان نیز در این مراسم حضور داشت.
وی در ابتدا با اشاره به این نکته که روزگاری دلاورمردانی برای دغدغه اصلی کشور جنگیدند و امروز نیز ما برای دغدغه اصلی کشور یعنی اقتصاد تلاش می‌کنیم یا به بیان بهتر می‌جنگیم، گفت: «ما در مجموعه موجان ارزش‌هایی از جنس جوان‌گرایی، دانش‌محوری و ... داریم که همواره تلاش کرده‌ایم بر این مبنا عمل کنیم. باور ما بر این است که تمدن‌ها به دلایل متعددی شکل می‌گیرد اما فقط با یک دلیل از بین می‌روند و آن ارائه راهکارهای قدیمی برای مشکلات جدید است. این موضوع در مورد شرکت‌های چند نسلی نیز صادق است. زمانی که مجموعه‌ها یک مسیر تکاملی را طی می‌کنند، باید برای مشکلات و چالش‌های پیش رو، راهکارهای نوین ارائه دهند».

دکتر سردشتی در ادامه افزود: «ما ملت قهرمان‌پروری هستیم و وای به حال ملتی که قهرمانان خود را فراموش کند. البته ما قهرمانان پنهانی نیز داریم، مانند دیپلمات‌هایی که جلوی وقوع جنگ را می‌گیرند، حتی اگر در جامعه چندان نمایان نباشند».

در ادامه مراسم، با دعوت از قهرمانان و خلبانان نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در کنار مدیران هلدینگ توسعه اقتصادی موجان، یک قبضه اسلحه شکاری به پاس خدمات و زحمات امیر سرتیپ خلبان فرج‌الله برات‌پور، قهرمان عملیات بی‌نظیر حمله به اچ ۳، از طرف هلدینگ موجان به وی اهدا شد.

در بخش دیگر مراسم بزرگداشت سی‌ویکمین سالروز تأسیس هلدینگ توسعه اقتصادی موجان، با اهدای جوایز به نفرات و تیم‌های برتر مسابقات ورزشی بین شرکتی گروه موجان در رشته‌هایی نظیر فوتبال، دارت، بدمینتون، طناب‌کشی و ... از تأسیس باشگاه فرهنگی-ورزشی موجان نیز رونمایی شد که نشان‌دهنده توجه این هلدینگ به ابعاد مختلف جامعه است.