ایرنابازار- محمد شیخ حسینی مدیرعامل بانک توسعه تعاون که به منظور سخنرانی در کارگاه آموزشی همکاران مالی بانک و بازدید برخی طرحهای اقتصادی در استان مازندران حضور یافته بود اظهار داشت: طی سال جاری قریب به ۵۰۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات از سوی این بانک در سراسر کشور برای حمایت از طرحهای جدید و توسعهای و سرمایه در گردش بخشهای صنعت، کشاورزی، مسکن وخدمات پرداخت گردیده است، بیش از ۳۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات ازاین تسهیلات سهم استان مازندران بوده که از ابتدای امسال تاکنون پرداخت شد.
وی بیان داشت: همکاران مالی در ستاد و سراسر کشور عملکردی بسیار مناسب برای هدایت عملیات در شعب و همچنین استقرار بانک در مسیر سوددهی صورت داده اند.
این مقام بانکی تاکید کرد: بانک توسعه تعاون پس از نزدیک یک دهه زیان و تجمیع ۱۵ هزار میلیارد ریال سود انباشته، طی سه سال اخیر در مدار سوددهی قرار گرفته است، مطابق برنامه های به اجرا درآمده و با رویکرد تحولی، این زیان انباشته ظرف دو سال قابل جبران گردیده است، نقش همکاران مالی در سطح ستاد، معاونت استان و دوایر و کارشناسان استانی بسیار مثبت و قابل تقدیر بوده است.
مدیرعامل بانک توسعه تعاون تصریح کرد: یکی از مهمترین وظایف و تکالیف ستاد پشتیبانی از همکاران صف و استان و رفع مشکلات و موانع موجود است، سامانه های بانکی و مالی دائما در حال بروز رسانی و نوین سازی هستند، بسیار مهم است که مشکلات همکاران به صورت دائمی و مستمر مورد رصد واقع شده و در ساماندهی صورتهای مالی، صدور اسناد و تهیه آمارها و رسیدگی به مجوزها این همکاری و هماهنگی و مراقبت دائما ساری و جاری باشد.
محمد شیخ حسینی مدیرعامل بانک توسعه تعاون به همراه رضا حاجی پور نماینده مردم شریف آمل در مجلس شورای اسلامی و رییس مجمع نمایندگان مازندران به بازدید برخی طرحهای اقتصادی استان رفت. شیخ حسینی درحاشیه بازدید از مجتمع تولید گل و گیاه رویش شهرستان آمل گفت: دراین مدت متقاضیان زیادی با ارائه طرحهای توجیهی متوسط و کوچک در بخشهای تعاون و در بخشهای دیگرازمحل پیشبینی توزیع تسهیلات صندوق توسعه ملی، تسهیلات نهادهای حمایتی و تبصرهای بهرهمند شدند.
حاجی پور رییس مجمع نمایندگان استان مازندران د راین بازدیدها گفت: نقش بانک توسعه تعاون در حمایت از بخشهای تعاونی و اقتصادی استان مهم است. قطعاً با حمایت و درایت بیشتر از سوی مدیران ارشد بانکها و نیز سرپرستی آنها دراستان برای حمایت جدی و عملیاتی از چرخه تولید و حفظ اشتغال و تولید پایدار باعث ایجاد انگیزه بیشتر تولیدکنندگان نیز خواهد شد.