ایرنابازار- توپک مرغ در زمره فینگرفودهای خوشمزه و پرطرفداری است که به مواد اولیه خاصی نیاز ندارد و زمان زیادی برای تهیه آن صرف نمی شود. می توان برخی مواد مورد نیاز برای درست کردن توپک مرغ را بر اساس سلیقه تغییر داد و آن را با توجه به ذائقه غذایی تهیه کرد. این غذا را برای سرو در جشن ها و مهمانی ها آماده کنید زیرا بیشتر افراد این فینگرفود را دوست دارند و از خوردن آن لذت می برند. در این مطلب با هم، روش تهیه توپک مرغ و توپک مرغ و سیب زمینی را می خوانیم.
مواد مورد نیاز برای تهیه توپک مرغ
- سینه مرغ ۵۰۰ گرم
- جعفری خرد شده یک قاشق غذاخوری
- پیاز یک عدد
- سیر ۲ حبه
- تخم مرغ ۲ عدد
- پنیر پیتزا به میزان دلخواه
- پودر سوخاری به میزان لازم
- آرد سفید به میزان لازم
- نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
- روغن به میزان لازم
طرز تهیه توپک مرغ
مرحله نخست
سینه مرغ را چرخ و پیاز را رنده کنید، آب آن را به طور کامل بگیرید و سپس سیر را رنده کنید. در این مرحله پیاز و سیر رنده شده را به سینه مرغ اضافه کنید.
مرحله دوم
جعفری خرد شده را به همراه یک عدد تخم مرغ، پنیر پیتزا، نمک، زردچوبه و فلفل را به مواد اضافه و مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید. مواد را برای ۱۵ دقیقه درون فریزر قرار دهید تا بافت مواد منسجم تری پیدا کند و چسبندگی آن کمتر شود.
مرحله سوم
سپس پودر سوخاری، آرد سفید و تخم مرغ را در ظرفی جداگانه می ریزیم و تخم مرغ را هم می زنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله از مواد آماده شده، مقداری به اندازه یک گردو بردارید، گرد کنید و ابتدا درون آرد سفید، سپس تخم مرغ و پس از آن در آرد سوخاری بغلتانید تا سطح آنها به طور کامل از مواد پوشیده شود.
مرحله پنجم
سپس یک قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و درون آن روغن بریزید، به گونه ای که توپک ها در روغن غوطه ور باشند. پس از آن که روغن به خوبی داغ شد، توپک ها را درون قابلمه بریزید تا سرخ شوند.
مرحله آخر
پس از آن که توپک های مرغ سرخ شدند، آنها را درون سبد قرار دهید تا روغن آنها گرفته شود و سپس سرو کنید.
توپک مرغ و سیب زمینی
مواد لازم برای تهیه توپک مرغ و سیب زمینی:
- سیب زمینی سه عدد بزرگ
- سینه مرغ یک عدد
- پنیر پیتزا به میزان دلخواه
- سیر یک حبه
- پیاز یک عدد
- تخم مرغ ۲ عدد
- پودر سوخاری به میزان لازم
- آرد سفید به میزان لازم
- نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
- روغن به میزان لازم
طرز تهیه توپک مرغ و سیب زمینی:
مرحله نخست
سینه مرغ را به همراه یک حبه سیر، پیاز و ادویه ها بپزید و پس از پخت آن را ریش ریش کنید.
مرحله دوم
سیب زمینی ها را آب پز کنید و پس از آن که پخته شد، آنها را بکوبید تا به طور کامل له شوند.
مرحله سوم
آرد سفید را با نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید و در یک ظرف بریزید. همچنبن پودر سوخاری و تخم مرغ ها را در ظروف جداگانه بریزید.
مرحله چهارم
پس از آن کمی از مواد به همراه پنیر پیتزا را در مقداری سیب زمینی پهن شده بگذارید و آن را گرد کنید.
مرحله پنجم
اکنون توپک ها را درون آرد سفید بغلتانید، سپس درون تخم مرغ و در نهایت در آرد سوخاری قرار دهید. توپک ها را برای یک ساعت در یخچال بگذارید تا اندکی سفت شوند.
اگر می خواهید توپک ها، پفکی تر باشند، می توانید این مرحله را دگربار تکرار کنید.
مرحله پایانی
سپس یک قابلمه مناسب را روی حرارت ملایم قرار دهید و توپک ها را درون روغن شناور سرخ کنید و در نهایت سرو کنید.