۳ اردیبهشت ۱۴۰۴، ۱۸:۰۲
کد خبرنگار: 5626
کد خبر: 85812391
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

رشد ۲۹۰ درصدی فروش املاک مازاد بانک صادرات ایران در سال ۱۴۰۳

تهران - ایرنابازار- ‌بانک صادرات ایران در سال ۱۴۰۳ با تمرکز بر فروش واحدهای ‌مسکونی با فروش ۱۷۶ رقبه از املاک مازاد به ارزش بیش از ۲۳ هزار میلیارد ریال، افزایش ۲۹۰ درصدی را نسبت به سال ۱۴۰۲ ثبت کرد.

به گزارش ایرنابازار از روابط‌عمومی بانک صادرات ایران، این بانک در سال ۱۴۰۳ با تمرکز بر فروش واحدهای ‌مسکونی، ۱۲۷ مرحله مزایده عمومی برگزار کرد که ۱۷۶ رقبه املاک مازاد به ارزش بیش از ۲۳ هزار و ۳۶۹ میلیارد ریال به فروش رسید و نسبت به فروش ۵ هزار و ۹۸۴ میلیارد ریالی سال ۱۴۰۲، افزایش ۲۹۰ درصدی را ثبت کرد.

بنابراین گزارش، با وجود اینکه ۸۷ درصد املاک تملیکی مسکونی دارای متصرف بوده و اکثراً به صورت مشاعی تملیک شده است، تمهیدات و اقدامات لازم از سوی بانک برای تسهیل در شرایط واگذاری انجام شده و در همین راستا علاوه بر استفاده از تمامی فرصت‌های قانونی و عقد اقاله برای مساعدت با مالکان پیشین واحدهای مسکونی در سال گذشته، سهم فروش املاک تملیکی مسکونی در فروش املاک مازاد بانک صادرات ایران به ۵۰ درصد رسیده است.

همچنین تعداد واحدهای مسکونی خالی در تملک بانک صادرات ایران بر اساس آمارهای سامانه ملی املاک و اسکان به ۴۲ رقبه کاهش یافته است.

اهتمام ویژه بانک صادرات ایران برای واگذاری املاک مازاد در قالب دستورالعمل‌های قانون رفع موانع تولید رقابت‌پذیر و خلاصی از منجمدشدن دارایی‌های بانک، از جمله مهمترین راهبردهای بانک در مسیر اصلاح ساختارهای مالی است که با بهره‌گیری از شرکت «مدیریت دارائی و مولدسازی مفرح» شتاب بیشتری به خود می‌گیرد.

بانک صادرات ایران با هدف صیانت از حقوق سهامداران و عمل به مفاد ۱۶ و ۱۷ قانون رفع موانع تولید رقابت‌پذیر و ارتقای نظام مالی کشور و همچنین انجام امور مولدسازی، بهره‌برداری، نگهداری، ارزیابی و فروش اموال مازاد و تحت مالکیت خود، شرکت «مدیریت دارائی و مولدسازی مفرح» را احیا کرد و با بهره‌گیری از این شرکت، هدف مهمی همچون اورهال (بازآماد) و بازسازی دارایی‌های صنعتی، تجاری و مسکونی با نظارت مضاعف و دقیق‌تری همراه بوده و شرایط برای فروش و واگذاری سریع‌تر آنها، فراهم خواهد شد که با انجام این فرآیند، آثار با اهمیتی در چابک‌سازی و بهینه‌سازی ساختار مالی بانک برجای خواهد گذاشت.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.