ایرنابازار- رویداد ۱۰ سالگی روپیکسون با سخنرانی نیما برارجانیان مدیر عامل گروه کوبل آغاز شد. برارجانیان در این سخنرانی از کمک به درمان حدود ۷ میلیون فرد مبتلا به بیماریهای مزمن و مسئولیت مهم داروسازی دکتر عبیدی در حفظ کیفیت داروها گفت: «همواره تلاش میکنیم در داروسازی دکتر عبیدی با تولید محصولات با کیفیت و مبتنی بر مولکولهای جدید به نوآوری در زمینه بیماریهای قلبی-عروقی و سایر بیماریهای مزمن ادامه دهیم. این رویکرد میتواند گامی بلند برای درمان موثرتر بیماریها و کاهش مرگ و میر در کشور باشد.»
مدیرعامل گروه کوبل ادامه حرکت در مسیر کنترل بیماریهای قلبی -عروقی که یکی از بیشترین آمارهای مرگ و میر کشور را خود اختصاص داده را یکی از اهداف این گروه برشمرد. او از تلاش برای تولید محصولات نوآورانه دیگر توسط شرکتهای دانش بنیان عضو گروه کوبل در زمینه قلبی-عروقی خبر داد و گفت: «تا پایان سال از «روپیکسون_پلاس» رونمایی میکنیم.»
در ادامه این رویداد دکتر سید هاشم سزاوار متخصص بیماریهای قلب و عروق، از آقایان دکتر مجتبی ملک، دکتر وحید اسلامی و دکتر عادل جاهد دعوت کرد تا در پنل تخصصی شرکت کنند. پزشکان دعوتشده به پنل در ارتباط با موضوعاتی مانند تاریخچه و تاثیر استاتینها، گروههایی که از دریافت استاتین سود میبرند و ضرورت استفاده از استاتینها در دیابت نوع ۲ صحبت کردند و نتایج پژوهشهای روز دنیا در این زمینه را به اشتراک گذاشتند.
در بخش پایانی رویداد دکتر روناک سعادتی مدیر ارشد بخش Quality Excellence گروه کوبل از «جهان پنهان تعهد به کیفیت» که همواره دور از چشم بیماران اتفاق میافتد گفت. او با اشاره به سیستم بسیار نظاممند، تحت کنترل و شفاف در بررسی کیفیت دارو گفت: «در دنیای عدم قطعیتها، ما همه عوامل موثر بر کیفیت را کنترل میکنیم و به پشتوانه دانش و تعهدی که به کیفیت داریم، از محصول خود مطمئن هستیم.» سعادتی در صحبتهای خود حفظ کیفیت دارو را مختص محصول ندانست و از نیروی انسانی بهعنوان اولین شاخص در چرخه تضمین کیفیت دارو گفت: «همکاران با انگیزه، پرتوان و آموزش دیده همواره میتوانند مسئولیتی که بهعهده آنهاست را به بهترین شکل انجام دهند. ما همواره مطمئن هستیم همکاران ما تحث تاثیر مواد شیمیایی دارو قرار نمیگیرند و به محیط زیست آسیبی نمیرسانیم.»
درباره روپیکسون راهکار داروسازی دکتر عبیدی
روپیکسون از طبقه دارویی کاهنده چربی خون، تاثیر عمدهای در پیشگیری از بیماریهای قلبی و عروقی دارد. طبق آمارهایی که دکتر عادل جاهد در این رویداد مطرح کرد، طبق آخرین دادههای جهانی ۶۵۰ میلیون بیمار دیابتی در دنیا وجود دارد و ۸ تا ۱۳ درصد مرگها در کشور ایران به دلیل بیماری دیابت است. انتظار میرود این ارقام رشد بیشتری نیز داشته باشند. در این میان کماکان روپیکسون یکی از داروهای حیاتی برای بیماران دیابتی است.
نظر شما