۱۶ مهر ۱۳۹۸، ۱۰:۴۷
کد خبر: 83507290
T T
۰ نفر
شورای عالی اصلاح‌طلبان پذیرای تشکل‌های دانشجویی است

تهران- ایرناپلاس- یک عضو شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان در واکنش به عضویت دو تشکل دانشجویی اردبیل در این شورا، می­‌گوید: شورای عالی اصلاح‌­­­­­­­­­طلبان هر استان با در نظرگیری شرایط استان، می‌­تواند با درخواست تشکل­‌های دانشجویی برای حضور در شوراهای تصمیم­‌گیری موافقت کند و البته حضور این تشکل­‌ها می‌­تواند اثرگذار باشد.

اخیراً کانال تلگرامی انجمن اسلامی امید دانشگاه محقق اردبیلی خبر داده که شورای عالی اصلاح­‌طلبان استان اردبیل با درخواست این تشکل و انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی اردبیل برای حضور در جلسات شورای اصلاح‌طلبان این استان موافقت کرده ­است. این اتفاق این سؤال را ایجاد کرده که شورای عالی اصلاح‌طلبان که بیشتر نهادی حزبی است، چه نسبتی با تشکل‌های دانشجویی دارد؟

آذر منصوری، فعال سیاسی اصلاح‌طلب و عضو شورای عالی اصلاح‌­طلبان، در همین باره به ایرناپلاس می­‌گوید: با توجه به پیگیری‌­های چند تشکل دانشجویی برای حضور در شورای عالی اصلاح­‌طلبان استان‌ها، موضوع عضویت تشکل­­‌های دانشجویی در شورای عالی اصلاح­‌طلبان مطرح شد و تصمیم گرفته شد شورای هر استان با در نظرگیری شرایط و ابعاد، به این درخواست‌ها واکنش نشان دهد؛ البته در زمانی که خود تشکل­‌های دانشجویی به جمع­‌بندی برسند و تمایل داشته باشند در شوراهای تصمیم­‌گیری حضور داشته باشند.

منصوری همچنین اضافه می‌کند: البته دستورالعمل واحدی مطرح نشده ­است که در همه استان­‌ها، تشکل­‌های دانشجویی باید حضور داشته باشند، بلکه قرار است در صورت درخواست خود تشکل­‌های دانشجویی و بررسی، این اتفاق میسر باشد.

به گفته این عضو شورای عالی اصلاح­‌طلبان مطابق آیین‌نامه این شورا، تشکل­‌های دانشجویی می­‌توانند به‌صورت اقتضایی در این شوراها حضور داشته­ باشند، اما حکم الزام‌­آوری مطرح نشده ­است.

او همچنین معتقد است: طبیعتاً حضور تشکل­‌های دانشجویی به‌عنوان گروه­‌های مشورتی در شوراها، اثرگذاری خود را دارد.

این فعال سیاسی اصلاح­‌طلب درباره نفس ورود احزاب به دانشگاه‌ها و ارتباط با نهادهای دانشجویی، می­‌گوید: اگر تشکل‌های دانشجویی بتوانند به این انسجام برسند که حضورشان در شورای اصلاح‌طلبان، نمی‌تواند مشکلی برای ادامه فعالیتشان در دانشگاه ایجاد کند و همچنین متهم به کار سیاسی و حزبی نمی­‌شوند، قطعاً مسئله‌ای ایجاد نمی­‌کند. همچنین حضور نمایندگان تشکل‌های دانشجویی در این شوراها، نباید مانعی برای تداوم فعالیت و اثرگذاری این تشکل‌ها در دانشگاه‌ها باشد و به حضور این تشکل‌­ها در فضای دانشگاه آسیب بزند.

منصوری همچنین اشاره کرد: این دو ملاحظه برای ورود تشکل‌های دانشجویی به شورای عالی ضروری است و شوراهای استانی با در نظر گرفتن همه ملاحظات شورای هر استان، موضوع را بررسی خواهد کرد. همچنین بررسی این موضوع، به عهده خود شورای هر استان است.

گفتنی است از گذشته، رابطه میان تشکل‌های دانشجویی و احزاب، محل مناقشه بوده است و برخی تعامل با احزاب را ناقض استقلال تشکل‌ها می‌دانند. حال باید دید تشکل‌های دانشجویی سایر استان‌های کشور درباره ورود به شورای عالی اصلاح‌طلبان چه تصمیمی می‌گیرند و چه برخوردی خواهند داشت. 

۰ نفر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.